Informatie voor standhouders

Wilt u zelf als vereniging of ondernemer actief deelnemen aan de Salland Natuur Fair en op een bijzondere wijze uw producten of diensten presenteren? Grijp dan nu uw kans en meld u vandaag nog aan als standhouder. 

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle standhouders geldt het volgende:

  • U dient een bevestiging van de organisatie ontvangen te hebben betreffende uw deelname.
  • Het is niet de bedoeling dat er commerciële activiteiten ondernomen worden door etenswaren en dranken tegen betaling aan te bieden op de fair.
  • Het promoten van het bedrijf of organisatie middels een proeverij (eten en drinken in kleine gratis porties) en het verkopen van voedsel en waren als cadeau, geschenk, of voor thuisgebruik is wel toegestaan.

Als standhouder kunt u kiezen uit de volgende aanmeldopties:

Categorie 1:

Profit organisaties of bedrijven die vanuit hun dagelijkse handelen beogen omzet te behalen. Deze zijn aangemeld bij de KvK en/of zijn BTW plichtig.
Kosten: vanaf € 75,00
Opgave: Via het inschrijfformulier voor profit organisaties

Categorie 2

Non-profit organisaties, verenigingen, hobbyisten en stichtingen die actief zijn in het belang van de natuur en het landschap.
Kosten: vanaf € 35,00
Opgave: Via het inschrijfformulier voor non-profit organisaties

Categorie 3:

In overleg met de organisatie is het mogelijk een gratis kraam of grondplek op de fair te betrekken. Hieraan zijn speciale voorwaarden verbonden. In ieder geval dien je in de ogen van de fair een doelbewuste meerwaarde te realiseren met betrekking tot de uitstraling van de fair. Dit kan zich onder ander uiten in de vorm van (kinder)activiteiten, demonstraties of het meebrengen van dieren. De organisatie heeft hierin de beslissende stem. Neem contact op om te bepalen of u aanspraak maakt op een gratis kraam.